Oaspeți de vază în vizită la Centrul Eparhial și Catedrala Episcopală din municipiul Ungheni

In dimineața zilei de marți, 26 noiembrie 2019Înaltpreasfințitul VICHENTIE, Mitropolit de Tașkent și Uzbekistan împreună cu Înaltpreasfințitul Arhiepiscop EUSTAFIE s-au deplasat la Catedrala Episcopală „Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni. Aici, Preasfințitul Episcop PETRU, i-a întîmpinat călduros după care a prezentat înalților oaspeți, Catedrala Episcopală și șantierul de construcție, unde se construieşte Catedrala, în cinstea Icoanei Maicii Domnului de la Hârbovăț.

Preasfințitul  PETRU a discutat cu Ierarhii oaspeți despre activitățile pe care le desfășoară Episcopia noastră prezentîndu-le și ziarul și revista monahală editate de episcopia noastră. Spre finalul întîlnirii Preasfințitul PETRU a oferit Ierarhilor oaspeți câte o panaghie, la rândul său Înaltpreasfințitul VICHENTIE a oferit Stăpânului nostru un complect de panaghii.

Înaltpreasfințitul VICHENTIE  este originar din Republica Moldova, din satul Sculeni, raionul Ungheni. De fiecare dată Ierarhul, vine cu dragoste în vizită în Episcopia noastră și la Arhipăstorul ei.