Mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, adresat Egumenei ELISAVETA (Gliga), Stareța Mănăstirii ,,Sf. M. Mc Gheorghe”, din mun. Ungheni, cu ziua numelui

Preacuvioșia Voastră,

 Preacuvioasă Maică Stareță, Egumenă ELISAVETA,

Cu ocazia cinstirii Sfintei Cneghinei Elisaveta, al cărui nume îl purtați cu demnitate din ziua călugăriei,  Vă felicităm sincer și călduros, dorindu-Vă multă sănătate sufletească și trupească, bucurii duhovniceşti și zile pline de trăiri sfinte, prin care sufletul și inima să Vă fie învăluită de pacea lui Iisus.

Bunul şi Iubitorul de oameni Dumnezeu, pentru rugăciunile Sfintei Elisaveta să Vă ocrotească de toate relele și să Vă întărească pe drumul mântuirii în lucrarea faptelor bune.

Preacuvioasă Maică,

Vă mai dorim, zile îndelungate, ani binecuvântați, spor şi ajutor de la Bunul Dumnezeu în toată lucrarea cea mântuitoare, dar și în toate activitățile pastorale şi administrative ce aveți a le înfăptui ca stareță a Mănăstirii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din mun. Ungheni.

De asemenea, vă aducem și cuvinte de apreciere pentru tot efortul și sârguința ce o depuneți în administrarea și înfrumusețarea Sfintei Mănăstiri din orașul Ungheni.

Întru mulţi şi fericiţi ani, Preacuvioasă Maică Stareță!

Cu arhierești binecuvântări,

+ PETRU,

ARHIEPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI