Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni în vizită la biserica din satul Dahnovici, raionul Hînceşti

Sîmbătă, 16 februarie 2019, după oficierea Sfintei Liturghii, în parohia „Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din satul Logănești, raionul Hîncești, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a vizitat biserica “Sf. M. Mc. Gheorghe” din satul Dahnovici, raionul Hîncești, parohul bisericii fiind Preotul Augustin GANGAN, fost ipodiacon al Ierarhului numit din 21 ianuarie 2018, care a raportat Preasfinției sale, care este stadiul lucrărilor de renovare a bisericii.

Aici părintele paroh după primirea decretului și după ce a luat în primire parohia la înștiințarea și binecuvîntarea Stăpînului s-a apucat de renovarea bisericii și a casei parohiale. Pînă în prezent au fost efectuate următoarele lucrări: s-a făcut brîu din teracotă în interiorul bisericii, s-a turnat podeaua din biton în biserică  s-a construit o sobă nouă s-au instalat caloreferile în biserică, sau mai efectuat lucrari de tencuială pentru îndreptarea pereților și reînprospătarea picturii.

Pe lîngă lucrările care se fac în biserică se face și reparație în casa parohială, Preasfinţia Sa a îndemnat pe preotul Augustin să rămână tare în credinţă și cu ajutorul Domnului să ducă la bun sfîrșit lucrarile minunate care sunt începute.