Vizitarea Centrului multifuncțional – în construcție – al parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din or. Nisporeni

Luni, 25 aprilie, 2022, în a doua zi de Învierea Domnului, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Niporeni, după oficierea Sfintei Liturghii de la Catedrala „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea menționată, a vizitat Centrul multifuncțional (cultural, social, educațional și filantropic) al parohiei ,,Adormirea Maicii Domnului”, tot din același oraș.

Astfel, Înaltpreasfinția Sa, însoțit de Prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Eparhial și Prot. Vitalie COZARI, Protopop de Nisporeni, ajungând la biserica menționată, au fost întâmpinați de părintele paroh, Prot. Petru CIOBANU.

După aceasta, părintele paroh a prezentat Ierarhului și însoțitorilor săi, Centrul Multifuncțional ,,Sf. Nectarie”, de pe teritoriul acestei bisericii, care este încă în etapă de construcție, relatându-i Înaltpreasfinției Sale care va fi funcționalitatea și necesitatea acestui centru, dar și care va fi menirea fiecărui spațiu interior.

Ierarhul a apreciat toate etapele de construcție efectuate până la această etapă, lăudând și strădanie neobosită a părintelui paroh, Prot. Pentru Ciobanu.

Totodată Ierahul a dat și unele sfaturi și îndemnuri utile, pentru etapele de finisare a de construire a respectivului centru.

La rându-i, parohul bisericii, Prot. Petru CIOBANU, în numele său personal, dar și în numele comunității parohiale, a adus sincere și pioase mulțumiri Înaltpreasfinției Sale, pentru prezență și sfaturile părintești, dar și pentru rugăciunile înălțate, fapt pentru care rămâne profund recunoscător, datorându-i recunoștință fiească.

Menționăm că Prot. Petru CIOBANU, are o prodigioasă activitate pstoral-misionară în cuprinsul parohii sale, înfăptuind nenumărate generoase acte caritabile, ajutând foarte multe familii nevoiașe, fiind aproape de tinerii societății, cu care are dese întâlniri educaționale, arătându-le drumul corect al vieții pe care trebuie să-l parcurgă, ca prin aceasta să ajungă viitori creștini activi ai bisericii, dar și cetățeni responsabili ai societății.