Produse alimentare oferite Centrului de Plasament din s. Sculeni, r. Ungheni

„Fericit ce ce caută la sărac și la sărman, în ziua cea rea îl va izbăvi pe el Domnul”

(Psalmul 40, 1)

Vineri, 26 martie 2021, cu binecuvântarea și îndemnul Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, Prot. Ștefan RÎMBU, cleric al Catedralei Episcopale din mun. Ungheni, a înfăptuit un act caritabil, care a contat în oferirea unor produse alimentare (legume – cartofi, ceapă, morcov, sfeclă roşie, varză, paste făinoase, ulei, apă)  Centrului de Plasament pentru Persoane Adulte şi Vârsntnice, din s. Sculeni, r. Ungheni.

Specificăm că acest act de ajutorare, Prot. Ștefan la făcut și cu încuviințarea Prot. Bartolomeu TURTUREANU, parohul bisericii „Naşterea Maicii Domnului”, din localitatea dată, dar şi cu înştiinţarea Domnului Neculai LEUCĂ, Directorul Centrului menţionat

Dorim să menționăm că acest act caritabil, s-a înfăptuit şi-n contextul perioade Postului Mare, în care ne aflăm, întrucât Sfinţii Părinţi ne îndeamnă stăruitor cu folositoare cuvinte de învăţătură duhovnicească, spunându-ne că Postul ajunge mai uşor la Dumnezeu, când are ca şi aripi, milostenia şi rugăciunea. Or, rugăciunea personală – de acasă şi cea colectivă – de la biserică, trebuie împletită cu acte de binefacere şi ajutorare.

Angajaţii Centrului de Plasament au adus mulţumiri personale, dar şi din partea celor care vor beneficia de aceste produse, pentru înfăptuirea acestui act caritabil.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni