Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni în vizită la două biserici în construcție din raionul Ungheni

În după-amiaza zilei de joi, 20 iunie 2019, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a făcut o vizită pastoral-misionară la două bisericii în construcții din cadrul Protopopiatului Ungheni.

Primul locaș de închinare vizitat de Ierarh a fost biserica „Acoperămîntul Maicii Domnului” din comuna Valea Mare, raionul Ungheni. Aici Stăpînul a fost întîmpinat de parohul bisericii, Protoiereul Vadim COROSTINSCHI, ctitorul principal, Dn Iurie VRABIE și Primarul localității Dna Galina VARVARIUC care au prezentat Preasfinției Sale mersul lucrărilor de construcție primind și sfatul Ierarhului  la unele întrebări apărute pe marginea proiectului dat.

Al doilea locaș vizitat de Preasfinția Sa a fost biserica „Nașterea Maicii Domnului” din cartierul Ungheni Deal, municipiul Ungheni, unde la fel Vlădica a fost întîmpinat călduros de parohul bisericii, Preotul Sava BÎRLIGA care a raportat Stăpînului despre mersul lucrărilor de construcție cerînd și binecuvînterea Ierarhului de a oficia sfintele slujbe în paraclisul amenajat în subsolul bisericii în construcție.