Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat Slujba Privegherii la Catedrala Episcopală „Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni

În seara zilei de duminică, 18 august 2019, Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, a oficiat slujba privegherii în cinstea sărbătorii împărăteşti Schimbarea la Faţă a Mântuitorului.

În timpul polieleului, credincioşii s-au închinat icoanei în cinstea sărbătorii, care a fost scoasă în mijlocul bisericii spre cinstire şi au fost miruiţi cu untdelemn sfinţit de către Preasfinţia Sa.

La final a fost oficiat un Te Deum de sănătate pentru omagiata zilei de astăzi dna Iozefina după care Chiriarhul a adresat un cuvânt de felicitare doamnei Iozefina VIZITIU, dirijoare a corului episcopal, cu ocazia zilei de naştere, urându-i în continuare o viaţă liniştită şi trăită în Hristos, răbdare, smerenie şi bună ascultare, astfel împlinind poruncile lui Hristos să trăiască viaţă bună şi îndelungată, decorînd-o cu Medalia Eparhială „Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” gr. I.