Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a oficiat Sfânta Liturghie și Slujba Prohodului nou-adormitului Serghei CLADCO, directorul filialei Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie

Pentru creştini, moartea nu este sfârşitul vieţii, ci trecerea în Împărăţia cea veşnică, momentul pentru care creştinii se pregătesc şi care îl aşteaptă cu nădejdea Învierii. Slujba înmormântării reflectează în acelaşi timp tristeţea şi solemnitatea despărţirii sufletului de trup şi nădejdea creştinilor în Hristos şi aşteptarea întâlnirii cu El. Sufletul se desparte de trup, iar trupul „în ţărână se întoarce”.

Marți, 31 decembrie 2019, la rugămintea familiei îndurerate, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a oficiat Sfânta Liturghie și Slujba Prohodului nou-adormitului Serghei CLADCO, directorul filialei Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie, în Catedrala Episcopală „Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni.

Ca să îl petreacă pe ultimul drum pe răposat, au venit mai multe oficialități de stat, raionale și locale cât și foști miniștri, deputați, primari care l-au cunoscut pe Dn Serghei CLADCO.

La final Preasfinția Sa a ținut un cuvânt de mângâiere pentru familia îndurerată în deosebi pentru fiul Alexandru.