Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat Slujba prevegherii la catedrala Episcopală din or. Ungheni, dinpreuna cu Înaltpreasfințitul Simion, Mitropolit de Vineța și Bar

În după amiaza zilei de vineri, 5 mai 2017,Preasfințitul Petru a întimpinat pe oaspetele de onoare Înaltpreasfințitul Simion, Mitropolit de Vineța și Bar.
   Preasfinţitul Episcop PETRU, împreună cu Arhiereul oaspete Înaltpreasfinţitul Simion, Mitropolit de Vineța și Bar, s-au deplasat pe şantierul de construcţie a viitoarei Catedrale în cinstJea Icoanei Maicii Domnului făcătoare de minuni de la Hîrbovăţ. Aici Chiriarhul a vorbit despre mersul lucrărilor de construcţie şi proiectul catedralei. Preasfinșitul Petru dinpreuna cu Înaltpreasfințitul Simion a oficiat Slujba Prevegherii în Catedrala Episcopală „Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din oraşul Ungheni.

Înaltpreasfințitul Simion condus de Preasfinţitul Petru a vizitat şi Centrul Eparhial, din orașul Ungheni, aici Episcopul locului, i-a cunoştinţă cu birourile Departamentelor Eparhiale şi ale colaboratorilor Centrului Eparhial Ungheni.