Mesajul Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, adresat cu ocazia sărbătoririi ocrotitorului ceresc, Doamnei Irina VIZITIU-GAJIM, dirijorul Corului de Preotese al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni și a Corului Catedralei Episcopale

Mult Stimată Doamnă Dirijor,

În această zi binecuvântată, când Sfânta noastră Biserică face pomenirea Sfintei Mare Muceniţe Irina, Vă adresăm sincere felicitări şi binecuvântări arhiereşti.

Vă dorim ca Sfânta ocrotitoare, al cărui nume îl purtaţi din ziua Sfântului Botez, să fie rugătoare către Sfânta Treime, pentru sănătatea sufletească şi trupească a Dumneavoastre, pentru spor duhovnicesc şi ajutor spiritual pe calea mântuirii.

Fie ca Milostivul Dumnezeu, prin rugăciunile Sfintei Mare Muceniţe Irina, să Vă întărească în lucrarea mântuitoare şi să Vă sprijine duhovniceşte în această călătorie pământească, de a merge tot cu aceeaşi jertfelnicie şi devotament pe drumul ce duce spre Hristos şi Împărăţia Sa.

Pacea sufletească şi Harul Duhului Sfânt, să fie darurile nelipsite din viaţa Dumneavoastre, pentru a putea cu mai mult spor şi izbândă să înfăptuiţi, ca şi până în prezent, lucrări duhovniceşti în ascultarea și funcția de Dirijor a Corului de Preotese al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni și a Corului Catedralei Episcopale.

În această atmosferă de sărbătoare, Vă dorim ani binecuvântaţi, dar şi multă vigoare duhovnicească, pentru a izbuti să depăşiţi, ca şi până în prezent, toate ispitele şi încercările vieţii.

Cu arhiereşti binecuvântări şi dragoste părintească

† PETRU,

Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni