Mesajul de felicitare al ÎPS Arhiepiscop PETRU, adresat Diaconului Bogdan SLĂNINĂ, cu ocazia împlinirii a 25 ani de viață

Cucernice Părinte Diacon Bogdan SLĂNINĂ,

Împlinirea frumoasei vârstei de 25 ani de viață pământească, ne oferă binecuvântatul prilejul de a Vă aduce în dar sincere și sufletești cuvinte de felicitare și urări de tot binele.

Vă dorim să fiţi călăuzit de Dumnezeu, pentru a parcurge prin slujire râvnitoare toți anii vieții.

De asemenea, Vă dorim să Vă fie viața îmbelșugată cu sfinte bucurii și duhovnicești împliniri. Să fiți mereu un înflăcărat slujitor al Bisericii lui Hristos, sporind duhovnicește şi să perseverați în plan familiar și duhovnicește, pentru a avea mari și frumoase realizări.

Bunul Dumnezeu să Vă înzestreze cu multă răbdare, putere și înțelepciune duhovnicească, pentru a fi întărit spiritual în frumoasa slujire diaconească.

La acest popas aniversar vă aducem și cuvinte de apreciere pentru slujirea diaconească și implicarea în desfășurarea activităților Eparhiale.

Anii vieții, care o să vi-i dăruiască Dumnezeu, să fie îmbelșugați cu sfinte trăiri. Și așa cum spunea Sf. Ioan Gură de Aur: „Anii vieții prin care treceți, să fie mereu trepte din scara ce duce către Hristos”.

Întru mulţi şi fericiţi ani, Părinte Diacon!

Cu arhierești binecuvântări,

+ PETRU,

ARHIEPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI