Întâlnire și discuții duhovnicești și administrative cu Stareții și Starețele Sfintelor Mănăstiri din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Luni, 7 februarie, 2022, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, aflându-se într-o vizită arhipăstorească la Mănăstirea „Nașterea Maicii Domnului” din s. Vărzărești, r. Nisporeni, a avut o întâlnire cu Stareții și Starețele așezămintelor monahale din cuprinsul Eparhiei. 

În cadrul acestei întâlniri Înaltpreasfinția Sa a purtat mai multe discuții duhovnicești cu Stareții și Starețele prezente. După care au fost abordate mai multe întrebări cu tematică duhovnicească și administrativă specifice viețuitorilor din mănăstire, ce vizează activitatea mănăstirească a fiecărei obște pentru perioada anului ce urmează, 2022.

Menționăm că Înaltpreasfinția Sa, ca un iubitor de viață monahală și purtător de grijă spre mântuire a călugărilor, a sfătuit părintește, oferind povețe, îndemnuri și învățături folositoare, pe care Stareții și Starețele, la rândul lor, să ofere aceste cuvinte părintești viețuitorilor din mănăstirile cuvioșiilor lor.