Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU a decorat cu înalte Distincții Eparhiale, doi ostenitori ai Catedralei Episcopale din mun. Ungheni

Marți, 17 mai 2022Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, în dimineața zilei, înainte de activitatea arhipăstorească din incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni, a decorat doi ostenitori ai Catedralei Episcopale, care își sărbătoresc astăzi ziua de naștere.

În acest context, Ierarhul a săvârșit mai întâi Tedeum pentru sănătatea omagiaților, Prot. Ștefan RÎMBU, Cleric al Catedralei Episcopale și Colaborator al Centrului Eparhial, dar și pentru Dnl Gheorghe BERBEU, administrator al Catedralei Episcopale.

După aceasta, Ierarhul i-a felicitat pe omagiați, dorindu-le sănătate, spor și ajutor de la Dumnezeu și întărire în lucrarea faptelor bune.

Apoi Înaltpreasfinția Sa a oferit înalta Distincție Eparhială „Cuvioas Parascheva” atât Protoiereului Ștefan RÎMBU, cu ocazia împlinirii a 40 ani de viață și Domnului Gheroghe BERBEU, cu ocazia împlinirii a 60 ani de viață.

La final, omagiați au mulțumit sufletește Înaltpreasfinției Sale pentru rugăciune, învățături, sfaturi, și povețe, dar și pentru înalta Distincție Eparhială, fapt pentru care îi rămân și-n continuare recunoscător și ascultători.