Diplome, premii bănești, dulciuri și sucuri, pentru copiii din cătunul Chilișoaia, r. Nisporeni

Vineri, 3 iunie, 2022, copiii din cătunul Chilișoaia, ce aparține administrativ de satul Boldurești, raionul Nisporeni, au avut parte de o frumoasă surpriză

Mai exact, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, Prot. Ștefan RÎMBU, cleric al Catedralei Episcopale și Președintele Sectorului Eparhial, Relații Culturale, s-a deplasat în cătunul Chilișoaia, localitatea sa de baștină, pentru a înfăptui activitatea amintită.

În cadrul acestei activități, cu prilejul finisării anului de învățământ,  Prot. Ștefan RÎMBU a oferit celor 13 elevi din acest mic cătun Diplome pentru reușitele la învățătură pentru anul de învățământ 2021-2022 și câte un mic premiu bănesc, fiecărui elev.

De această dacă, gestul respectiv a fost unul mai degrabă motivațional, de ai premia pe toți. Dar ca pe viitor elevii să fie și mai străduitori și cu mai multe reușite la învățătură, Prot. Ștefan le-a spus elevilor că pe viitor, vor fi premiați doar cei mai străduitori și cu mai multe performanțe la învățătură. Și ca să fie și mai sârguincioși pe viitor, Prot. Ștefan a spus că cei mai disciplinați și cu medie mare la învățătură, vor beneficia și de excursii, dar și de alte surprize.

După aceasta, Prot. Ștefan dimpreună cu preoteasa Daniela, cu prilejul Zilei Internaționale a Copiilor, care a fost acu două zile, pe 1 iunie, au împărțit tuturor celor 28 copii din localitate câte un suc și o înghețată, îndemnându-i totodată să fie ascultători de părinți, străduitori la carte, dar și sârguincioși în a învăța lucrurile cele sfinte și mântuitoare, caracteristice vârstei lor.

La final, părinții copiilor respectivi, dar în mod deosebit copiii, s-au arătat mulțumitori și recunoscători Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, care prin Prot. Ștefan RÎMBU, au beneficiat de acte îmbucurătoare daruri și premii.