Cutii cu lapte praf pentru copiii mici din familii numeroase și social vulnerabile

Vineri, 8 aprilie, 2022, Centrul Arhiepiscopal din Mun. Ungheni a înfăptuit un generos act de caritate, în sumă de 65 mii de lei.

Acest act a constat în oferirea mai multor cutii cu lapte praf pentru copii mici, produs de o renumită firmă specializată din Germania.

Acest loc de cutii, Înaltpreasfințitul PETRU Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni l-a oferit unui cabinet medical din cadrul Policlinicii din Mun. Ungheni, care le va oferi la rândul său familiilor social vulnerabile care au copii micii.

Inițial, Înaltpreasfinția Sa, a oferit personal, la Centrul Eparhial din Mun. Ungheni, mai multe asemenea cutii, unor familii care au copii mici.

Toți beneficiarii au mulțumit Ierarhului pentru generozitatea de a oferi asemenea produs necesar alimentației copiilor mici.

Menționăm că aceste cutii cu lapte praf fost oferite cu suportul Prot. Petru CIOBANU, parohul bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din or. Nisporeni, care prin intermediul Asociației Obștești a parohiei date, ce are colaborare fructuoasă cu alte Asociații, înfăptuiește constant diverse acte caritabile.