Agenda Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni din 2. 02. 2021

Marți, 2 februarie 2021Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul a primit în audiență preoți și mireni din cuprinsul Eparhiei, cu diverse probleme şi întrebări.

Printre preoţii prezenţi menţionăm pe prot. Octavian SOLOMON, care a fost eliberat din funcția de cleric al parohiei „CuvioasaParascheva” din s. Sărata-Galbenii, r. Hîncești. 

Totodată, Preasfinția Sa i-a înmânat prot.  Octavian SOLOMON și decretul de numire în funcția de paroh al bisericii „Înălțarea Domnului” din com. Cărpineni, r. Hîncești, îndemnându-l duhovnicește cum să păstorească credincioșii parohiei încredințate, care au fost inițial fiii duhovnicești ai vrednicului de pomenire, Preacucernicului Protoiereu Mitrofor, Nicolai OLĂRAȘU.

De asemenea, în audiență la Peasfinția Sa a fost și Preacuviosul Arhimandrit SPIRIDON (Jalbă), Stareț al Mănăstirii Veverița.

Ierarhul, ca de obicei, a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, ascultându-i pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni