Adunarea Ordinară a Protopopiatului Hîncești din 21 februarie 2021

Luni, 21 februarie 2021, cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a avut loc Adunarea Ordinară a Protopopiatului Hîncești. Respectiva Adunare a s-au desfășurat în biserica „Sf. Ierh. Nicolae” din localitatea Drăgușenii Noi, fiind prezidată de către Protopopul de Hîncești, Protoiereul Serghei Slănină.

Adunarea a demarat cu felicitarea preoților care în luna februarie își sărbătoresc ziua de naștere sau ziua hirotoniei în treapta de preot.
În continuare, Părintele Protopop a dat citere mesajului tematic – ,,SUFERINȚA, BOALA ȘI TAINA VINDECĂRII” – a activităților ce se vor înfăptui în 2021, cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, în cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni. În această privință au fost luate mai multe decizii referitoare la aceste activități.
După Adunare a avut loc o întrunire disciplinară referitoare la unele aspecte administrativ eclesiastice din cuprinsul Protopopiatului.
Următoarea Adunare Ordinară va avea loc în parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Buțeni, raionul Hîncești, la data de 31 martie 2021.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni