Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, din 21.12.2022

Miercuri, 21 decembrie, 2022Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, după săvârșirea Sfintei Liturghii de la Catedrala Episcopală, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul a primit în audiență preoți și mireni din cuprinsul Eparhiei cu diverse probleme şi întrebări.

În timpul activității de birou din această zi, Înaltpreasfinția Sa a primit în audiență pe Prot. Grigore DODON, Protopopul Circumscripției Călărași și parohul bisericii „Minunea Sf. Arh. Mihail” din s. Vărzărești, r. Călărași, care a discutat cu Ierarhul diverse întrebări și aspecte legate de activitatea duhovnicească și administrativă a parohiei menționate, dar și a Protopopiatului Călărași.

De asemenea, în audiență a fost și Prot. Andrei URSOI, parohul bisericii „Sf. Ap. Ev. Luca” din incinta Spitalului Raional Ungheni și Președintele Sectorului Eparhial, Învățământ religios și Studii teologice, care i-a prezentat Ierarhului, Raportul de activitate a departamentului menționat, pe anul 2022.