Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, de la Centrul Eparhial din mun. Ungheni, din 14.11.2023

Marți, 14 noiembrie, 2023, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.
Pe parcursul zilei, Ierarhul a primit în audiență preoți și mireni din cuprinsul Eparhiei cu diverse probleme şi întrebări.

În audiență a fost și Monahia LAVRENTIA (Borța), maica superioară de la Mănăstirea „Nașterea Maicii Domnului” din s. Răciula, r. Călărași, care a discutat cu Înaltpreasfinția Sa diverse întrebări de ordin administrativ și duhovnicesc, felicitându-l totodată pe Ierarh cu împlinirea celor 18 ani de arhierie.

De asemenea, în timpul activității arhipăstorești Înaltpreasfinția Sa l-a primit în audiență și pe prot. Nicolai BOIAN, colaborator al Centrului Eparhial și cleric al Catedralei Episcopale din mun. Ungheni, care dimpreună cu familia sa l-au felicitat pe Ierarh cu împlinirea celor 18 ani de arhierie, discutând totodată și câteva întrebări duhovnicești.