Seturi cu încălțăminte de calitate înaltă oferite deținutelor de la Penitenciarul nr. 7 din s. Rusca, r. Hîncești

Vineri, 26 mai, 2023, cu binecuvântarea, suportul și contribuția Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a fost înfăptuit un act caritativ la Penitenciarul de femei, nr. 7 din s. Rusca, r. Hîncești.

Acest act de binefacere a constat în oferirea mai multor seturi încălțăminte de calitate înaltă pentru toate deținutele.

Generosul act caritabil, a fost înfăptuit de Prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Eparhial și Prot. Serghei SLĂNINĂ, Protopopul Bisericilor din Raionul Hîncești, care au înmânat cutiile cu încălțăminte Prot. Valeriu MOCRICIUC , Președintele Sectorului Eparhial, Activitate Pastorală în instituțiile penitenciare și parohul bisericii ,,Cuv. Serghei de la Radonej” din incinta Penitenciarului, care cu acordul administrației penitenciare va împărții corespunzător aceste încălțăminte deținutelor.

Pentru generozitatea arătată de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, prin înfăptuirea acestui deosebit act de binefacere, adminstrația Penitenciarului nr. 7 Rusca, a adus sincere mulțumiri Ierarhului, apreciind profund gestul mărinimos al Înaltpreasfinției Sale, de mare necesitate pentru femeile private de libertate.