120 de cutii și 20 de pungi cu articole vestimentare, pentru copii și maturi, încălțăminte, jucării, produse alimentare și de igienă, oferite în dar

Recent, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a înfăptuit un act caritabil.

Respectivul act de binefacere a constat în oferirea a 120 de cutii și 20 de pungi cu diverse articole vestimentare, pentru copii și maturi, încălțăminte, jucării, produse alimentare și de igienă.

Hainele ce au fost oferite beneficiarilor, au fost adunate prin Sectorul Eparhial Activitate Socială și Caritate, de la unii oameni mărinimoși ce au dorit benevol să doneze articole vestimentare. Iar produsele igienice și alimentare au fost procurate de Înaltpreasfinția Sa.

Astfel, respectivele colete primite, au fost inițial sortate după vârstă și gen, la Centrul Eparhial din Mun. Ungheni, fiind aranjate corespunzător în 120 de cutii și 20 de pungi.

Acestea au fost oferite unor preoți din Eparhiei, care la rândul lor le-au donat familiilor nevoiașe, identificate din timp în cuprinsul parohiei lor.

Toți bineficiarii acestui generos act caritabil au transmis prin respectivii preoți mulțumiri Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, pentru bunăvoința de a le oferi aceste bunuri.

La rândul său, Episcopia de Ungheni și Nisporeni își exprimă recunoștința față de acei oameni mărinimoși, care au contribuit la oferirea acestor bunuri, nutrind nădejdea că și pe viitori vor fi receptivi la înfăptuirea unor asemănătoare acte caritabile.