Adunarea Ordinară a Protopopiatului Hîncești

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcopul de Ungheni și Nisporeni, sîmbătă, 31 august 2019, în biserica „Sinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Drăgușeni, comuna Bobeica, raionul Hîncești, a avut loc Adunarea ordinară a clerului din Protopopiatul Hîncești, care a fost prezidată de către Protoiereul Serghei SLĂNINĂ, protopopul circumscripâiei Hîncești, prezenți la ședință au fost și,  Protoiereul Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni și președintele Sectorului Eparhial Activitate Pastorală pentru Tineret, ipodiaconul Ioan GAJIM.
Adunarea a demarat cu felicitarea preoțlor care în luna august și-au sărbătorit ziua de naștere sau ziua hirotonirii în treapta de preot. În special a fost felicitat cu ocazia zilei de naștere părintele paroh, gazda adunării, Protoiereul Andrei MIRON, care a primit în dar o cruce pentru Sfîntul Prestol. Cu sincere felicitări a venit și secretarul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni care a dat citire și mesajului de felicitare al Preasfințitului Episcop PETRU.
În cadrul Adunării au fost discutate diverse problem Eparhiale, Protopopiale și parohiale, iar ipodiaconul Ioan Gajim a venit cu informația despre Întîlnirea Tinerilor Ortodocși din Episcopia de Ungheni și Nisporeni care va avea loc în incinta Palatului de Cultură din municipiul Ungheni la data de 31 octombrie 2019.
Următoarea Adunare ordinară va avea loc la data de 30 septembrie 2019 în biserica „Sfîntul Ierarh Nicolae” din localitatea Caracui , raionul Hîncești.