Mesaj de felicitare adresat Egumenei Parascheva (CAZACU) din partea familiei Cotic

Scumpa și draga noastră mămică!!!

La această aniversare frumoasă,venim cu cele mai frumoase gînduri și uări de bine.

Fie ca bucuria să vă încălzească sufletul,fericirea să vă lumineze calea,sănătatea să nu vă părăseasca niciodată,iar dragostea duhovnicească să fie intensă și curată.

În această zi,cînd o petală din anii dvs frumoși s-a scuturat alene,vibrînd armonios,priviți cu mîndrie gîndind la petalele care încă nu s-au scuturat.Primiți această petală ca pe-o binecuvîntare,ea să vă fie rod al bucuriei și speranței.Credința și iubirea să vă însoțească pretutindeni,iar împlinirea s-o întîlniți la fiecare pas.

Fie ca în această zi în sufletul dvs să se aprindă și mai tare rîvna de-a trăi o viață frumoasă în Hristos și de-a realiza în continuare lucruri mărețe, care trezesc admirația celor din jur.

Fie ca soarele să vă ofere căldura și lumina,ploaia curată-liniște sufleteasca,zîmbetul oamenilor dragi-încredere în sine,zilele anului-prieteni adevarați,speranțele-împliniri,orice cădere-un pas înainte.

Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a dăruit o mamă atît de bună,o persoană neprețuită care a fost și va fi mereu alături ajutîndu-ne, sprijinindu-ne;și ne rugăm Lui ca să vă dea aripi să treceți cu ușurință peste toate greutățile și încercările vieții.

Vă mulțumim pentru toți anii frumoși petrecuți împreună și pentru toată grija dvs.

Dacă ar exista ceva mai frumos ca viața,ceva mai minunat decît un răsărit de soare,ceva mai pur decît un vis,ceva mai puternic decît iubirea-fie ca acel ceva să vă aparțină, iubită MAMĂ!!!

Ne închinăm pîna la pămint și sărutăm mîina calda.

Întru Mulți și Fericiți Ani!!!

Cu drag și profund respect,din partea familiei Cotic.