Despre cipurile-binefăcătorilor, cipurile–SPION și societatea Cyborg

La 16 martie 2005, Comisia UE a adoptat decizia Nr.20  a grupului european privind etica științei și noilor tehnologii. Acest document se numește „aspecte etice ale implantării în corpul uman de tehnologii de informare și comunicare”.

Acest document reflectă o privire asupra impactului dispozitivelor cu microprocesor în corpul omului din punctul de vedere al moralității europene moderne. Moralitate, unde nu există niciun loc pentru valorile evanghelice: moralitatea,care aprobă sodomia, „dragostea” lesbiană, operațiile de schimbare a sexului,transsexualismul,eutanasia și utilizarea „drogurilor ușoare”, ca „dreptul omului la auto-exprimare și auto-îngrijire”.

În lucrarea sa, examenul de stat unificat a fost ghidat de „Valorile Universale”, denotat într-o serie de documente din Uniunea Europeană privind drepturile și libertățile omului în așa-numita societate democratică. Mai exact, drepturile și libertățile în păcat, amestecate în materialul omului european, pentru care nu există nici un Dumnezeu veșnic, nici un suflet nemuritor.

Comunitatea europeană, care a exclus chiar mențiunea rădăcinilor sale creștine din Constituția UE, este complet legată de pământ. Trăiește după spiritul acestei lumi, care este absolut ostil spiritului lui Hristos.

Sfîntul Teofan Zăvorîtul spune: „Spiritul lumii cu învățăturile sale de transformare este spiritul ostilității cu Hristos, iar acesta este Duhul Antihristului”.

Grupul european de etică a încercat să impună un gând despre necesitatea de a introduce noii tehnologii în viața de zi cu zi. Mai mult, a consolidat momentele de aplicare a implanturilor pentru ambele persoane și pentru toată omenirea. În general, întreaga gamă de probleme luate în considerare se referă la problemele de simbioză (compatibilitate completă, fuziune) a unei persoane cu un sistem cibernetic.

Trebuie remarcat faptul că ЕГЭ (Examen de stat unificat) are un statut special și un mandat special al Uniunii Europene privind activitățile sale. Concluziile sale devin baza legilor viitoare luate de Parlamentul European.

Decizia nr. 20 constă din șase secțiuni:

1) În prefață, în special, se spune: „Tehnologiile informației și comunicațiilor (TIC) au pătruns în viața noastră. Până în prezent, acest efect de penetrare a inclus în principal instrumentele pe care le folosim în scopuri private sau la locul de muncă, cum ar fi computerele personale, telefoanele mobile, computerele rutiere și altele asemenea. Datorită noilor progrese, aceste instrumente devin parte ale corpului nostru, fie pentru că le purtăm cu noi, fie pentru că sunt implantate în corpul nostru.

Ideea de a permite plasarea TIC-urilor sub pielea noastră cu scopul de a restabili, de a întări abilitățile umane a dat un impuls științifico-ficțional. Cu toate acestea, în unele cazuri, implantarea microcipurilor cu posibilitatea de control personal și public are deja loc…

Deci, în prefață, se pot menționa trei puncte importante:

  1. a) grupul european confruntă imediat societatea cu o dilemă vicleană – pentru unii oameni, implantarea instrumentelor TIC în corpul uman reprezintă o amenințare la adresa demnității umane, în timp ce pentru alții este un mod de restabilire a demnității umane;
  2. b) constatarea faptului că implantarea microcipurilor utilizate pentru controlul personal și public asupra oamenilor are deja un loc în societate;
  3. c) scopul principal al documentului este de a da un impuls adecvat și în timp util utilizării pe scară largă a mijloacelor tehnologice implantate în corpul uman.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că persoanele care au pregătit documentul descris nu ascund aproape nimic din ideile lor satanice. Cu toate acestea, ceva rămâne „în culise”, în unele locuri minciuna evidentă este vizibilă. Acest lucru arată încă o dată că cuvintele viclene ale oamenilor care trăiesc conform spiritului acestei lumi nu pot fi de încredere în niciun fel.

2) A doua parte a deciziei nr. 20, conține termenii și definițiile principale utilizate în text. Instrumentele TIC sunt instrumente care utilizează tehnologiile informației și comunicațiilor, de obicei bazate pe tehnologia circuitelor integrate semiconductoare. Dispozitive dispozitive medicale active plantate, implanturi TIC pasive, implanturi TIC on-line (în timp real), implanturi TIC autonome și altele.

3) A treia parte a documentului descrie implanturile din corpul uman care sunt disponibile comercial, adică sunt deja pe piață. Aici, prezentăm mai întâi dispozitive medicale implantabile active concepute pentru a menține funcțiile anumitor organe la pacienții cu diferite boli cronice.

Următoarea subsecțiune descrie dispozitivele de identificare și poziționare: Microcipurile sunt utilizate în trei forme:

  1. a) Doar în citire: acestea sunt cele mai simple forme de dispozitive numai în citire, utilizate acum pentru identificarea animalelor.

6) Microcip de citire-scriere: acest tip de microcip poate transporta volume de informații care pot fi extinse dacă este necesar. Acest lucru permite stocarea datelor și programarea de la distanță. De exemplu, atunci când un microcip are un istoric medical și istoricul se dezvoltă, informațiile ulterioare pot fi adăugate la microcip fără a fi necesară îndepărtarea microcipului implantat. Acest microcip poate sprijini, de asemenea, implementarea și înregistrarea tranzacțiilor financiare. A treia cantitate importantă de informații pe care o poate transporta un microcip de citire-scriere sunt cazierele judiciare.

  1. c) Dispozitive cu capacități de urmărire: pe lângă capacitățile de citire și scriere descrise mai sus, acest dispozitiv poate emite și un semnal radio care poate fi urmărit. Există multe modalități de aplicare, după cum mărturisesc tehnologiile deja existente… Datorită faptului că receptoarele sunt mobile, individul etichetat poate fi urmărit oriunde. Or. aceasta e un lucru grav.