Corul de Preotese ,al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni,a participat la Festivalul Pascal “Mâinile Mamei”in satul Sipoteni, raionul Călărași,

Duminică, 19 mai 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni și la invitația Părintelui Paroh al satului Sipoteni, raionul Călărași, Părintele Protoiereu Ghenadie Petriciuc, Corul de Preotese a participat la Festivalul Pascal “Mâinile Mamei”, prima ediție. Festivalul are ca scop promovarea și valorificarea creațiilor făurite cu multă dragoste și dăruire de mâinile neobosite ale scumpelor noastre Mame precum și îmbogățirea sufletească a vizitatorilor cu ajutorul lucrărilor cu tematică pascală și a lucrărilor dedicate anume celei mai Minunate ființe din viața fiecarui om și anume- Mama, interpretate de Corurile prezente. În cadrul Festivalului, au mai evoluat: Corul Radio Moldova, Ansamblul grădiniței “Clopoțel”, Ansamblul de femei al grădiniței “Prichindel”, Ansamblul de dans din sat. Mulțumiri Preasfințitului Petru și Părintelui paroh Petriciuc Ghenadie pentru primirea caldă și ospitalitatea deosebită!

În semn de mulțumire și respect față de Corul de Preotese, Domnul Primar Vasile Rață a înmânat doamnei dirijor o diplomă specială!