Agenda Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, din 19.10.2022

Miercuri, 19 octombrie, 2022Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul a primit în audiență preoți și mireni din cuprinsul Eparhiei cu diverse probleme şi întrebări, cu care diverse întrebări de ordin administrativ și duhovnicesc.

Menționăm că pe parcursul zilei, au fost prezenți la biroul Înaltpreasfinției Sale, Arhim. SPIRIDON (Marin), Egumenul Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului”, din s. Hîrbovăț, r. Călărași, care a discutat cu Înaltpreasfinția Sa diverse întrebări și probleme de ordin administrativ și duhovnicesc. Dimpreună cu Arhimandritul SPIRIDON, în audiență a fost și Ierom OREST (Moșneguțu), viețuitor și slujitor al mănăstirii menționate, care prin decretul Înaltpreasfințitului Arhiepiscp PETRU, a fost numit blagocin al al Sfintei Mănăstiri Hîrbovăț. Ierarhul i-a dat sfaturile cuvenite părintelui OREST, cum să ducă această ascultare mănăstirească plină de responsabilități administrative și duhovnicești.

De asemenea, Ierarhul a mai primit în audiență și pe preotul Gheorghe Condrea, cleric al bisericii „Înălțarea Domnului” din s. Cărpineni, r. Hîncești, care a avut o discuție duhovnicească cu Înaltpreasfinția Sa.