În ajunul marelui Praznic al Pogorîrii Duhului Sfînt, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat Slujba Privegherii în Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din orașul Ungheni

În seara zilei de sîmbătă, 3 iunie 2017Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, s-a aflat în mijlocul enoriașilor Catedralei Episcopale ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din orașul Ungheni, unde a oficiat slujba privegherii în ajunul marelui praznic al Pogorârii Sfântului Duh.

Preasfinția Sa, a fost înconjurat de preoții și diaconii slujitori ai catedralei, slujba Vecerniei și Utreniei oficiindu-se într-o atmosferă de sărbătoare, în cadrul căreia s-a cîntat pentru prima dată după o perioadă de 50 de zile rugăciunea ,,Împărate Ceresc de către slujitori și creștini, în biserica înfrumusețată cu ierburi mirositoare și ramuri de copaci, frunzele cărora simbolizează limbile de foc care s-au pogorât asupra ucenicilor Mântuitorului.

La final Preoteasa Liliana ROTARI, a primit din mîna Chiriarhului o Icoană cu chipul Mîntuitorului, cu ocazia prăznuirii zilei de naștere.