Activitatea arhipăstorească de la Centrul Eparhial din mun. Ungheni, din 4 iulie, 2024

Joi, 4 iulie, 2024, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul a primit în audiență preoți și mireni din cuprinsul Eparhiei cu diverse probleme şi întrebări.

Printre cei prezenți menționăm Prot. Vitalie COZARI, parohul bisericii „Sf. M. Mc. Gheroghe” din s. Milești, rn. Nisporeni și prot. Dumitru RANGA, parohul bisericii „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Mărinici și Protopopul Circumscripției Nisporeni, care  au discutat cu Ierarhul diverse întrebări de ordin administrativ și duhovnicesc legate de activitatea respectivului protopopiat.

În audiență au fost prezenți și preotul Ioan MANDIȘ, parohul bisericii „Sf. Proroc Ilie” din s. Cioara, rn. Hîncești, care a luat binecuvântare de la Înaltpreasfinția Sa pentru a efectua unele lucrări de renovare la biserica menționată.

De asemenea, în audiență a fost și preotul Iosif POPOVICI, parohul bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din s. Dancu, rn. Hîncești, care a stabilit cu Înaltpreasfinția Sa câteva detalii legate de slujba arhierească ce va avea loc în curând în această localitate.