Sfînta și Dumnezeeasca Liturghie la Mormîntul Domnului

La miezul nopții, înspre duminica XXIII-a după Rusalii, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, împreună cu toți pelerinii s-au învrednicit prin binecuvîntarea Preafericitul Patriarh THEOPHIL al III-a de-a sluji Sfînta și Dumnezeeasca Liturghie în biserica Sfîntului Mormînt.

Alături de Înaltpreasfinția Sa, Arhiepiscopul ISIDOR, reprezentant al Patriarhiei Ierusalimului, au coliturghisit  un sobor de arhierei printre care și Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni. La această Sfîntă Liturghie deosebită s-au învrednicit a sluji și clericii participanți la pelerinaj.

Cu binecuvîntarea Chiriarhului, Sfînta Evanghelie din cadrul Sfintei Liturghii a fost citită de către Protodiaconul Victor ROTARI, în limba română iar rugăciunea domnească Tatăl nostru a fost cîntată de grupul de pelerini moldoveni care l-au cîntat în limba română cu multă dragoste nesimțind oboseala.

După rugăciunea Tatăl nostru pelerinii care au dorit să se împărtășească au primit Sfintele Taine din mîna Stăpînului nostru, Preasfințitul PETRU.