Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni, în ziua Cinstirii Lanțului Sfântului Apostol Petru

Sîmbătă, 29 ianuarie 2022, când se face Cinstirea Lanțului Sfântului Apostol Petru, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie în Catedrala Episcopală „Sf. Bn. Knz Alexandru Nevski” din mun. Ungheni.

Alături de Ierarh a coliturghisit Prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Eparhial dimpreună cu slujitorii Catedralei Episcopale.

În timpul Sfintei Liturghii, Ierarhul a înălțat rugăciuni către Dumnezeu pentru sporul duhovnicesc și sănătatea trupească și sufletească a credincioșilor și enoriașilor Catedralei și a tuturor credincioșilor.

La sfârșitul Sfintei Liturghii Înaltreasfinția Sa a felicitat pe toți credincioșii prezenți cu Sfânta Sărbătoare, după care a ținut un cuvânt de învățătură creștină în care a explicat credincioșilor sensul și importanța Cinstirii Lanțului Sfântului Apostol Petru.

Răspunsurile liturgice la strană au fost date de Corul de Copii al Catedralei Episcopale condus de preoteasa Liliana ROTARI.