Șeful Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului, în vizită la Centrul de Plasament „Preafericitul Iosif” din mun. Chișinău

Luni, 3 septembrie 2018Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, s-a aflat în incinta Centrului de Plasament Casa Copilului „Preafericitul Iosif” din municipiu Chișinău.

Aici Ierarhul, care este și directorul acestei instituții, după ce a binecuvîntat pe toți copii Centrului, pentru începerea noului an școlar a avut o ședință de lucru în cadrul Centrului de Plasament „Preafericitul lui Iosif”  La care a participat:

Doamna Lucia CUCIUC – Șef Interimar al Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copiilor;

Doamna Cristina PĂDURARU – pedagog DMPDC;

Preasfințitul Episcop PETRU – Manager Centru de „Plasament Preafericitul Iosif”;

Doamna Maria LOZOVANU – director adjunct;

Camarzan Ana – asistent medical;

Furtună Tatiana – psiholog;

Fliurța Lucia – asistent social.

Vizita de lucru a avut ca scop felicitarea copiilor care merg în clasa întâi din evidența Departamentului Municipal pentru Protecția Drepturilor copilului, care se află în plasament și discutarea cazurilor copiilor aflați în plasament din Municipiul Chișinău.

La final înalții oaspeți au luat cunoștință amănunțit cu dormitoarele copiilor, bucătăria, sufrageria, punctul medical, locurile de odihnă și toate încăperile orfelinatului prezentate de Director.