Slujba Privegherii în cinstea Cuvioasei Parascheva ocrotitoarea Mănăstirii Hîncu

În seara zilei de joi, 26 octombrie 2017Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni împreună cu Înaltpreasfințitul EVLOGHIE, arhiepiscop de Sumâ și Ohtârca au oficiat Slujba Privegherii în cinstea Cuvioasei Parascheva la mănăstirea Hîncu care îşi sărbătoreşte hramul.

Slujba a avut loc la primul nivel al Catedralei „Sf. Ap. Petru şi Pavel” cu Hramul „Sf. M. Mc. Pantelimon” din complexul mănăstirii.

În cadrul slujbei de Priveghere Ierarhii înconjurati de un sobor ales de preoţi şi diaconi au săvîrşit Litia şi Polieleul împreună cu mărimurile praznicului care au fost cîntate praznical de soborul slujitorilor.

Tot în cadrul Privegherii, Preasfinţia Sa, a fost felicitat călduros de mai mulţi preoţi atît din eparhia noastră cît şi din alte eparhii ale Bisercii Ortodoxe Ruse, care au venit la acestă mare sărbătoare pentru a fi alături de Ierarhul nostru la cei 50 ani de viaţă

În timpul Slujbei Ierodiaconul VENIAMIN (Seculțan), a fost avansat în treapta de Arhidiacon, cu prilejul zilei hirotoniei în treapta de Ierodiacon și cu prilejul sărbătoririi patronului ceresc.