Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a vizitat biserica în construcție, din localitatea natală

Sâmbătă, 24 octombrie 2020, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a întreprins o vizită în localitatea natală, satul Lupa Rece, raionul Strășeni.

În cadrul acestei vizite Preasfinția Sa s-a deplasat la biserica din localitate cu hramul „Cuvioasa Parascheva”, pentru a vedea lucrările ce s-au înfăptui aici și cele care se desfășoară în prezent.

Această Sfântă Biserică este zidită din temelie cu aportul considerabil al Preasfințitului PETRU. La toate lucrările care s-au întreprins până în prezent la construcția acestui sfânt edificiu, Preasfinția Sa a contribuit consistent cu aport financiar, dar și cu sfaturile cuvenite echipelor de muncitori ce au lucrat și zidirea acestui Sfânt locaș.

Iar ca dovadă a celor afirmate, menționăm că astăzi Ierarhul, a achitat lucrările ce se desfășoară în prezent, fațada, tencuiala din interior, lemnul de la carcasa acoperișului, dar și foile de tablă ce mai sunt necesare pentru finisarea acoperișului.

Preasfinția Sa a discutat cu șeful de șantier și cu echipa de muncitori ce întreprind lucrările menționate.

Totodată, Ierarhul, întrucât s-a aflat în localitatea natală, a vizitat mormintele părinților, fraților și a rudelor înmormântați în cimitirul din satul de baștină.