Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a săvîrșit parastasul de 40 de zile pentru pururea pomenita Schiegumena Gheorghia, stareța mănăstirii Vărzărești

După oficierea Sfintei Liturghii la Mănăstirea „Cuv. Parascheva” Hîncu, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni s-a deplasat la Mănăstirea „Nașterea Maicii Domnului” Vărzărești, pentru a săvîrși parastasul de 40 de zile pentru nou-adormita, pururea pomenita Schiegumena Gheorghia stareța mănăstirii.

Aici Ierarhul înconjurat de un sobor ales de preoți a oficiat parastasul la 40 de zile, întru veșnica pomenire a Schiegumenei Gheorghia (Plăcintă).

După oficierea parastasului Preasfinția Sa, a ținut un frumos cuvînt de învățătură pentru mîngîierea obștii monahale și întărirea celor care au cunoscut-o pe pururea pomenita Schiegumena Gheorghia.

La această slujbă de pomenire au luat parte mai mulți stareți și starețe din cuprinsul episcopiei noastre iar la final Chiriarhul a dăruit o icoană cu chipul Maicii Domnului, Egumenei ANIMAISIA (Cernea), stareța mănăstirii „Sf. Ștefan cel Mare” cu ocazia aniversării a 41 ani de viață.