În Duminica a XXII-a după Rusalii Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a Liturghisit în Catedrala Episcopală „Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni

28 octombrie 2018. În duminica a XXII-a după Rusalii  Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, a Liturghisit în Catedrala Episcopală „Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni.

În dimineaţa zilei Preasfinţia Sa, a fost întîmpinat călduros de soborul de preoţii şi creştinii Catedralei. Alături de Ierarh, au coliturghisit soborul de preoți și diaconi slujitori ai Catedralei.

În cadrul Sfintei Liturghii după citirea pericopei evanghelice, Protoiereul LUPU Andrian, a explicat ideia evangheliei de astăzi.

După rugăciunea Tatăl Nostru creştinii care s-au spovedit şi au primit dezlegare de la duhovnic au fost împărtăşiţi cu Dumezeeştile Taine.

La finalul sfintei liturghii Protiereul Ștefan Râmbu a rostit un cuvânt de felicitare din partea Clericilor Catedralei Episcopale, adresat Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni care se află la popas aniversar a jubileului de 51 ani.