Preasfințitul Episcop PETRU, a participat la Slujba Praznicală din Schitului „Acoperămîntul Maicii Domnului” din s. Marinovka, regiunea Odessa, Ucraina (Foto/ Video)

Cu binecuvîntarea și invitația Înaltpreasfințitului AGAFANGHEL, Mitropolit de Odessa și Izmail și a starețului schitului ,„Acoperămîntul Maicii Domnului” din s. Marinovka, regiunea Odessa, Ucraina, Arhimandritul MELETIE, chiriarhul nostru, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a luat parte la Liturghia praznicală în biserica „Acoperămîntul Maicii Domnului” din incinta Schitului sus menționat.

Sfînta Liturghie, a fost oficiată de un sobor de ierarhi, în frunte cu Înaltpreasfințitul Mitropolit AGAFANGHEL și un sobor impunător de preoț și diaconi. La această sărbătoare prilejuită de sărbătorirea Icoanei cu chipul Maicii Domnului de Tihvinsk, au venit mulțime de credincioși pentru a cere ajutor de la Maica Domnului.

La această slujbă praznicală au luat parte toți stareții și starețele Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, care au primit din partea Înaltpreasfințitului Mitropolit AGAFANGEL, cîte o cruce cu pietre scumpe.

Acest Schit a fost înființat și deschis de Înaltpreasfinția Sa, Mitropolitul AGAFANGHEL, care cu suportul financiar personal a zidit acest frumos loc duhovnicesc care v-a alina multe suflete creștinești.