O zi productiva în gospodăria Presfințitului Petru

Sera de vară-toamnă a Preasfinției Sale reprezintă o comoară prețioasă de vitamine și minerale vitale pentru sănătate.În ea se regăsesc un asortiment bogat de legume.Preasfinția Sa depune maximul efort pentru a întreține această seară într-o curățenie totală,pentru a obține o roadă frumoasa și sănătoasă.

În grădină Preasfințitului Petru se regăsește o adevărată bogăție— soiurile de viță-de-vie,fiind foarte rar întîlnite, dobândite de la niște prieteni apropiați. Din strugurii acestui sort de viță-de-vie,Preasfințitul Petru va face vin pentru Taina Sfintei Împărtășanii.

De asemenea Preasfinția Sa dispune de un sort de căpșuni,ce dă roadă pe tot parcursul anului.Ce este special la acest sort de căpșuni față de alte sorturi? se deosebește prin calitățile ei benefice de a purifica și împrospăta sângele,de a regla și completa rezervele de fier din organism și de a echilibra nivelul glicemiei în sînge.

Gospodăria este completată de citeva specii de păsări domestice,printre care se enumera rasa de găini Aracuana sau se mai numesc Mapuche,ce depun oua de culoare verzuie- albăstrie.Studiile arată că ouăle de Aracuana au un raport mai mare între gălbenuș și albuș (33/100 față de 23/100g).Luând în considerare greutatea medie a unui ou, ouăle de Aracuana furnizează 4g de lipide,219mg de colesterol și 0,47 mg de carotenoide.