O masă caldă pentru personalul medical ce îngrijesc de pacienţii infectaţi cu COVID-19

Joi, 11 martie 2021, cu binecuvântarea  Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, s-a oferită o masă caldă, (hrișcă cu ton, pește prăjit, pârjoale din pește, brânzoaice, învârtită cu brânză, legume, dar și apă, suc și fructe) la prânz, personalului medical ce îngrijește de pacienţii infectaţi cu COVID-19, la Spitalul Raional Ungheni.

Preotul Ioan GAJIM, Vicepreședintele Sectorului Eparhial Activitate Socială și Caritate,  a oferit personalului medical, respectiva masă de prânz, ce a fost făcută prin aportul și contribuția Egumenului DORIMEDONT (Svitic), parohul bisericii „Sf. Ap. Ioan Teologul”, din s. Agronomovca, r. Ungheni.

Personalul medical a ţinut să transmită Preasfinţitului PETRU, sincere mulţumiri pentru dragostea şi grija arătată prin acest gest, pentru care îşi exprimă recunoştinţă faţă de Preasfinţia Sa, dar și față de preoții care contribuie la realizarea acestui proiect social.

Menţionăm că acest act de binefacere, oferirea unei mese calde, la prânz, personalului medical ce îngrijește de pacienţii infectaţi cu COVID-19, este un proiect social iniţiat de Preasfinţitul PETRU, ce se va înfăptui pe parcursul anului curent, în ziua de joi a fiecărei săptămâni. Această binecuvântată şi binevenită activitate se înfăptuieşte în contextul activităţilor legate de tema anului în Episcopia de Ungheni şi Nisporeni, intitulată „Suferinţa, Boala şi Taina vindecării”.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni