Mesajul Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, adresat stareţei mănăstirii Frumoasa, Egumena BENEDICTA (Mura) cu ocazia zilei de prăznuire a îngerului păzitor și ziua cînd a fost numită stareță

Preacuvioasă Maică

Cu frăţească dragoste în Hristos, Vă felicităm în această zi importantă din viaţă. Sfântul ocrotitor al cărui prenume îl purtaţi să fie rugător către Sfânta Treime, pentru pacea întregii lumi, iar sfinţia voastră să-i urmaţi viaţa, nevoinţele şi învăţăturile, căci monahul este un om al fericirii pentru că poate comunica cu Dumnezeu zilnic, iar în anii care urmează să-i trăiţi, să intensificaţi, îmbogăţiţi această fericirire şi iubire dumnezeiască a vieţii care este un dar dumnezeiesc pentru fiecare.

Tot astăzi se împlinesc 12 ani de cînd ați fost numită stareță la aceasta sfîntă mănăstire, vă doresc multi ani și toți rodnici la conducerea mănăstirii.

Ne bucurăm pentru activitatea pe care o depuneţi în viaţa de zi cu zi în Mănăstirea încredințată, care este o perlă a monahismului din ţara noastră şi pentru activitatea pe care o desfăşuraţi în Episcopia noastră.

Ziua de astăzi să vă fie plină de recunoştinţă şi lumină faţă de darul vieţii pe care l-aţi primit de la Dăruitorul Ceresc.

Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Arhiereul Cel Veşnic, să Vă dăruiască în continuare râvnă sfântă pentru viaţa monahală pe care o trăiţi şi multă credinţă faţă de Biserică şi Hristos.

Cu părintească şi frăţească dragoste în Hristos Domnul,

+PETRU,

Episcop de Ungheni şi Nisporeni.