Mesajul de felicitare al ÎPS Arhiepiscop PETRU, adresat Stareţei Mănăstirii Frumoasa, Egumena BENEDICTA (Mura), cu ocazia zilei de prăznuire sfântului ocrotitor

Preacuvioșia Voastră,

Preacuvioasă Maică BENEDICTA,

În această zi de sărbătoare duhovnicească pentru Cuvioșia Voastră, când cinstiți pe Sfântul al cărui nume îl purtați, Vă adresăm sincere cuvinte de felicitare și urări de bine.

Sfântul ocrotitor, Cuviosul Benedict, al cărui prenume îl purtaţi cu demnitate și devotament, din ziua călugăriei, să fie dea pururi rugător înaintea Sfinte Treimi pentru Cuvioșia Voastră, întărindu-vă spiritual pentru ai urma sfaturile, învățăturile și exemplul de trăire duhovnicească.

Întrucât tot astăzi sărbătoriți 18 ani de când ați fost numită în funcția de stareță a acestei Sfinte Mănăstiri, Vă doresc mulți ani și toți rodnici, la cârma mănăstirii.

Ne bucurăm pentru activitatea pe care o desfășurați dimpreună cu obștea, în viaţa de zi cu zi, în Mănăstirea Frumoasa, care este o perlă a monahismului din ţara noastră, apreciind tot ce înfăptuiți exemplar în mănăstirea Sfinției Voastre.

Avem nădejdea că Dumnezeu Vă va călăuzi să împliniți toate faptele credinței mântuitoare și să faceți din Sfânta Mănăstire Frumoasa, o oază spirituală și un loc de liniște duhovnicească, dar și un izvor de puteri sufletești.

Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Arhiereul Cel Veşnic, să Vă dăruiască în continuare râvnă sfântă pentru viaţa monahală pe care o trăiţi şi multă credinţă faţă de Biserică şi Hristos.

Cu părintească şi frăţească dragoste în Hristos Domnul,

+PETRU,

Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni