Mesajul de felicitare al ÎPS Arhiepiscop PETRU, adresat Prot. Vitalie COZARI, Protopopul Raionului Nisporeni, cu cinstirea sfântului ocrotitor

Preacucernicia Voastră,

Preacucernice Părinte Vitalie,

Cu prilejul prăznuirii ocrotitorului ceresc al Preacucerniciei Voastre, Sfântul Mucenic Vitalie, al cărui nume îl purtați cu bucurie sufletească și demnitate creștină, din ziua Sfântului Botez, Vă urăm multă sănătate, bucurii duhovniceşti și zile îndelungate.

Vă dorim ca Bunul Dumnezeu, să Vă dăruiască şi-n continuare aceeaşi râvnă şi dragoste faţă de cele sfinte, de rugăciune şi de Sfintele Slujbe.

Pacea sufletească şi Harul Duhului Sfânt, să fie darurile nelipsite din viaţa Preacucerniciei Voastre.

Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, să Vă dăruiască în continuare râvnă sfântă pentru Sfânta Slujire și ajutor în toate activitățile ce le înfăptuiți în parohia „Sf. M. Mc. Gheorghe” din s. Mileşti, dar şi-n cuprinsul Protopopiatului Nisporeni.

Totodată apreciem și vă suntem recunoscători pentru toată implicarea în buna desfășurare a tuturor activităților ce se înfăptuiesc atât în cuprinsul Protopopiatului Nisporeni, cât și a întregii Eparhii.

Prin rugăciunile Sfântului Mucenic Vitalie, să vă dăruiască Dumnezeu ani îmbelşugați cu sfinte bucurii și cu duhovnicești împliniri. De asemenea, Vă mai doresc ca să rămâneți mereu un înflăcărat slujitor al Bisericii lui Hristos, sporind duhovniceşte şi să perseverați în activitatea Sfinției Voastre, pentru a avea mari și frumoase realizări în slujirea preoţească și activitatea de Protopop al Raionului Nisporeni.

De asemenea, prin harul preoției să hrăniți duhovnicește și să alinați sufletește credincioșii ce vin la Sfânta Biserică, ca la un izvor de apă vie.

În această atmosferă de sărbătoare, Vă dorim, ani binecuvântaţi şi slujire îmbelşugată și rodnică pe ogorul Bisericii Ortodoxe.

Cu arhiereşti binecuvântări şi dragoste părintească,

             + PETRU,            

Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni