Mesajul de felicitare al Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop PETRU, adresat polițiștilor, cu ocazia Zilei Poliției Naționale

Stimați angajați ai poliției,

Întrucât astăzi, 18 decembrie este Zilei Poliției Naționale, Vă adresăm sincere și frumoase cuvinte de felicitare, cu ocazia zilei profesionale a Domniilor Voastre, dorindu-Vă întâi de toate multă sănătate, succese mari și să fiți mereu sub paza lui Dumnezeu și a îngerului păzitor.

Și pentru că anul acesta celebrați 32 de ani de la crearea Poliției Naționale, cuvintele noastre de urări de bine și înalte aprecieri se îndreaptă către toți polițiștii, dar mai cu seamă către Șefii Inspectoratelor de Poliției și subalternii lor, ce activează în cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, în raioanele Ungheni, Nisporeni, Călărași și Hîncești.

Conștientizând că serviciul Dumneavoastră este unul plin de responsabilitate enormă, prin care purtați grijă de buna orânduială a lucrurilor în societate și de pacea dintre oameni, apreciem profund toate activitățile și acțiunile benefice pe care le întreprindeți cu bărbăție, devotament și curaj.

Totodată dorim să Vă aducem sincere mulțumiri pentru tot ce întreprindeți Dumneavoastră în asigurarea ordinii publice și a liniștii sigure a cetățenilor.

Așa cum până în prezent a fost o bună conlucrare între Inspectoratele de Poliție a raioanelor din cuprinsul Eparhiei noastre, nădăjduim că și pe viitor vom avea o fructuoasă și benefică colaborare.

Încă o dată adresăm tuturor angajaților poliției împliniri personale și profesionale, fericire în familiile Dumneavoastră și prosperitate.

Cu arhiereşti binecuvântări şi considerațiune,

  + PETRU,

Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni