Mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, adresat Doamnei Nina COROLI, colaborator al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, cu prilejul împlinirii a 73 ani de viață pământească

Mult Stimată Doamnă Nina,

În ziua aniversării anilor de viață, Vă adresez cele mai sincere urări de bine şi ajutor sfânt de la Dumnezeu, întrucât ziua de astăzi este pentru Dumneavoastră o zi de bucurie şi recunoştinţă.

Anii vieţii pe care i-aţi parcurs până acum, 73 la număr, sunt binecuvântaţi, pentru că ați reușit să dați dovadă de calități rare, pe care astăzi societatea este pe cale de a le pierde, calități precum, devotamentul, stima, încrederea, profesionalismul, tenacitatea, dar și credința statornică. O spun cu certitudine că acestea sunt atributele ce Vă încadrează în rama omului menit să aducă bucurie, pace și exemplu bun în jurul său.

Întrucât de 11 ani activați în cadrul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, ca și contabil la Centrul Eparhial din Mun. Ungheni, am avut posibilitate de a Vă cunoaște îndeaproape ca fiind o Doamnă plină de cumsecădenie și de multă bunătate, dând dovadă de profesionalismul și devotamentul în domeniul contabilității, fiind o Doamnă sârguincioasă, care puneți suflet în tot ceea ce faceți. Or, acest fapt face să fiți apreciată și respectată de foarte multă lume.

Ziua de astăzi să Vă fie plină de recunoştinţă şi lumină faţă de darul vieţii pe care l-aţi primit de la Dăruitorul Ceresc. Anii trăiţi să fii ani ai mântuirii şi ai sfinţirii vieţii, căci timpul în care trăim este unul al mântuirii şi sfinţirii umanităţii.

La acest popas aniversar din viața Dumneavoastră, când celebrați onorabila vârstă de 73 ani de viețuire pământească, ne rugăm lui Dumnezeu, să Vă dăruiască în continuare ani binecuvântați și îmbelșugați cu multă sănătate sufletească și trupească, dar și cu mult spor duhovnicesc, pentru a săvârși cât mai multe fapte creștinești, care pe Dumnezeu îl bucură, iar pe Dumneavoastră vă vor duce la mântuire.

Întru mulţi şi fericiţi ani!

Cu binecuvântări arhiereşti,

+ PETRU,

Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni