Mesajul de felicitare al Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop PETRU, adresat Arhimandritului PANTELIMON (Matveevici), Duhovnicul Mănăstirii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din mun. Ungheni, cu împlinirii a 35 ani de preoție

Preacuvioase Părinte Arhimandrit,

Cu frăţească dragoste în Hristos Domnul, Vă felicităm cu această zi importantă din viaţa Cuvioșiei Voastră, când împliniți 35 de ani de preoție, adresându-Vă călduroase urări de tot binele şi mult ajutor de la Dumnezeu în lucrarea pastorală pe care o desfăşuraţi în Mănăstirea „Sf. M. Mc. Gheorghe” din mun. Ungheni.

Ziua de astăzi să Vă fie plină de recunoştinţă şi lumină faţă de Harul pe care l-aţi primit de la Dăruitorul Ceresc la Taina Preoției.

Anii slujiți la sfântul prestol să vă fie ani ai mântuirii şi ai sfinţirii vieţii, căci timpul în care trăim este unul al mântuirii şi sfinţirii umanităţii.

Din inimă Vă doresc să fiți mereu tânăr la suflet și mă rog Mântuitorului Hristos, Arhiereul Cel Veşnic, să Vă răsplătească din preaplinul harului și al iubirii Sale de oameni toată osteneala depusă, spre slava și binele Sfintei noastre Biserici Ortodoxe!

Cu părintescă dragoste în Hristos Domnul,

+ PETRU

Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni