Mesaj de felicitare al Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni adresat Preasfințitului SILUAN, Episcop de Orhei, cu ocazia împlinirii a doi ani de la hirotonirea în treapta de Arhieireu

Preasfințite Stăpîne,

   Cu bucurie duhovnicească adresăm Preasfinţiei Voastre sincere felicitări la împlinirea celor 2 ani de slujire arhierească.

   Dumnezeu v-a încredinţat una dintre cele mai responsabile slujiri în Biserică, slujire care cere credinţă statornică, efort şi tenacitate. Va dorim, Preasfinţite să Vă bucuraţi de roadele ascultării înalte pe care o duceţi, iar de la Dumnezeu să aveţi ajutor în lucrarea de păstorire a clerului şi credincioşilor ortodocşi din vicariatul Orhei.

Preasfințite Stăpîne, considerându-vă un reper al demnităţii şi un exemplu viu în care Harul lui Dumnezeu vine în completarea unei personalităţi puternice, a unui om bun şi hotărât, să-şi ducă la îndeplinire misiunea pe care şi-a asumat-o,Vă asigurăm de întreaga preţuire pe care o avem faţă de Preasfinția Voastră, urîndu-Vă să aveți parte de bucurii duhovnicești!
Preasfinţite Stăpîne, fie ca Milostivul Dumnezeu, să Vă aibă mereu în paza Sa iar noi Vă dorim să trăiți întru mulți și fericiți ani!

Cu dragoste frățească în Hristos-Domnul,
+ PETRU,
EPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI