Mesaj de condoliante al Preasfintitului PETRU, Episcop de Ungheni si Nisporeni, adresat familiei, colegilor si tuturor celor ce lau cunoscut pe nou adormitului Ion Harea

 

Episopia de Ungheni şi Nisporeni, vă exprimă profunde condoleanţe în legătură cu trecerea la cele veşnice a dn. Ion Harea.

 

Cunoaştem cît de dureroasă este pierderea unei fiinţe dragi, aşa cum a fost si dn-l. Ion Harea un tata bun un sot iubitor si un conducator intelept.

În acest ceas de întristare, venim către dumneavoastră cu sincere condoleanțe și gânduri de mîngâiere, rugînd pe Mântuitorul Hristos, Domnul Vieții, să-i odihnească sufletul în lumina cea neapusă a iubirii Sale veșnice.

Veșnica lui pomenire din neam în neam!

Ion Harea a fost președinte al raionului Ungheni în perioada ‎2007-2011. Din 2011, acesta a ocupat funcția de consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, însă a activat mai mult  în R. Moldova şi s-a ocupa de relaţia Consiliului Judeţean Iaşi cu R. Moldova şi de Asociaţia «Euroregiunea Siret-Prut-Nistru», care are în componenţa sa, pe lângă judeţele Iaşi şi Vaslui, 20 de raioane din R. Moldova.Șeful Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, de asemenea acesta a fost consilier raional în Ungheni.

Bunul Dumnezeu să-L aşeze cu drepţii întru Lumina Bucuriei Sale cele veşnice

Veşnica lui pomenire!

Cu arhiereşti binecuvîntări,

+ PETRU

_________________________________

EPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI