Liturghie arhierească în a doua zi de Învierea Domnului, săvârșită la Catedrala Episcopală ,,Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din or. Nisporeni

Luni, 17 aprilie 2022, în a doua zi de Învierea Domnului, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie în Catedrala Episcopală „Arhangheli Mihail și Gavriil” din or. Nisporeni.

În dimineața zilei, Ierarhul a fost întâmpinat de preotul Andrei GUȚU, slujitor al acestui sfânt locaș, dimpreună cu familia sa, slujitori și credincioșii prezenți. De asemenea, și Dnl Grigore ROBU, Primarul Orașului Nisporeni l-a întâmpinat pe Chiriarh, participând la Sfânta Liturghie, dimpreună cu alți reprezentanți ai Administrației Publice Locale.

Alături de Ierarh a coliturghisit Prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, pr. Andrei GUȚU, cleric al bisericii menționate, dar și alți slujitorii din cuprinsul Protopopiatului Nisporeni.

În timpul Sfintei Liturghii, Ierarhul a înălțat rugăciuni către Dumnezeu pentru sporul duhovnicesc și sănătatea trupească și sufletească a credincioșilor și enoriașilor acestei Catedrale.

La sfârșitul Sfintei Liturghii Înaltreasfinția Sa a rostit un frumos cuvânt de felicitare, dimpreună cu doriri de sănătate și împliniri duhovnicești pentru toți creștinii prezenți.

Răspunsurile liturgice și frumoasele cântări pascale, au fost interpretate armonios și deosebit de Corul de copii al Catedralei Episcopale din Mun. Ungheni, condus de preoteasa Liliana ROTARI.