ÎPS Arhiepiscop PETRU a discutat cu Protopopul de Ungheni aspecte de ordin administrativ și duhovnicesc

Joi, 16 septembrie 2021Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, în timpul activității arhipăstorești de la Centrului Eparhial din municipiul Ungheni, l-a primit în audiență pe Prot. Bartolomeu TURTUREANU, Protopopul Circumscripției Ungheni.

În cadrul acestei întrevederi, Părintele Protopop a prezentat Ierarhului nemulțumirea și indignarea sufletească a multor preoți din cuprinsul Protopopiatului Ungheni, vizavi de atitudinea și acțiunile necorespunzătoare a unor confrați slujitori, tot din cuprinsul Protopopiatului Ungheni, acțiuni care produc sminteală și nelămuriri în rândul multor creștini.

De asemenea menționăm faptul că Înaltpreasfinţia Sa a pus în discuție cu Părintele Protopop, diverse întrebări legate de activitatea administrativă și duhovnicească a Protopopiatului Ungheni, analizând totodată și evenimentul marcant de duminica trecută 12 septembrie, prilejuit de Hramul Catedralei și împlinirea a 800 ani de la nașterea Sfântului Binecredincios Kneaz Alexandru Nevski.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni