Întrevederea Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, cu primarul oraşului Nisporeni

În după-amiaza zilei de joi, 18 octombrie 2018Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, s-a deplasat în oraşul Nisporeni. Aici în incinta sediului primăriei, Preasfinţia Sa, a avut o întrevedere cu primarul oraşului Nisporeni, Dn Grigore ROBU la care a luat parte și Dna. Lidia PANFIL, Om Emerit, Maestru în Artă, Artistă a poporului și Dna Elena GUȚU.

Scopul întâlnirii de astăzi a fost discuții pe seama pregătirii ”Hramul orașului Nisporeni” și darea în explotare a unui nou traseu ce leagă orașul Nisporeni de Mănăstirea „ Sf. Bnc. Ștefan cel Mare” din or.Nisporeni care se aflăla cel mai înalt punct din oraș. Ținem să menționăm că pe acest traseu deja de mai mulți ani consecutiv se parcurge drumul crucii în vinerea din săptămâna patimilor.

În cadrul întîlnirii Ierarhul a mulţumit domnului primar pentru colaborarea fructuoasă cu Biserica Ortodoxă, în special cu Episcopia de Ungheni şi Nisporeni, prezentîndu-i planul de activitate al Eparhiei noastre pentru anul 2018, cerînd o colaborare mai strînsă şi implicarea în proiectele propuse de Episcopia noastră.