Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, a săvârșit panehida la mormântul mamei, FEODOSIA, care astăzi are 10 de la trecerea la Domnul

Vineri, 8 aprilie, 2022, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni s-a deplasat în localitatea de baștină, Lupa Rece, din raionul Strășeni.

Aici, Ierarhul, a mers la cimitir, unde a săvârșit Panehida pentru sufletul mamei Înaltpreasfinției Sale, FEODOSIA, care a împlinit astăzi 10 ani de la trecerea la cele veșnice.

De asemenea, Înaltpreasfinția Sa a săvârșit o rugăciune de pomenire și pentru sufletele tuturor rudelor înmormântate în cimitirul din localitate.

După aceasta Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU a vizitat Biserica ,,Cuvioasa Parascheva”, pe care Înaltpreasfinția Sa a înălțat-o jertfelnic pentru folosul sufletesc a credincioșilor din localitatea de baștină.

În cadrul acestei vizite Ierarhul a luat act de cunoștință a lucrărilor întreprinse până la ora actuală.

Apoi Înaltpreasfinția Sa a purtat o discuție cu parohul și câțiva credincioși prezenți, cărora le-a oferit sfaturi și îndemnuri utile în privința lucrărilor și amenajării bisericii.